Recepten die ik zelf heb uitgeprobeerd
-( 1-10 )-
Het zijn er inmiddels 238 die ik zelf heb uitgeprobeerd.
En waar van 71 eigenrecepten.
Ik kreeg voor een tijdje terug de vraag of ik alle recepten zelf heb uitgeprobeerd.
En daar moet ik heel kort over zijn en dat is nee.
Heb er namelijk niet altijd de tijd ervoor, om ze te maken.
En de recepten die ik wel heb uitgeprobeerd, daar zit ook een foto bij!!!
Hier onder heb ik ze voor u allemaal op een rijtje gezet.
En de eigenrecepten staan hier -> Marcel’s receptenboek.
1-10 – 11-20 – 21-30 – 31-40 – 41-50 – 51-60 – 61-70 – 71-80 – 81-90 – 91-100 – 101-110 – 111-120 – 121-130 – 131-140 – 141-150 – 151-160 – 161-170 – 171-180
Venkel-pompoentaart
“Recept” Venkel-pompoentaart Categorie: Hoofdgerecht, Vegetarisch Aantal personen: 4 Ingrediënten: ½ pakje bladerdeeg (diepvries) 750 gram pompoen 2 venkelknollen 2 grote uien 1 flinke teen knoflook 150 gram … Lees verder →
Geplaatst in Hoofdgerecht, Vegetarisch|Tags: Bladerdeeg, Crème fraîche, Knoflook, Olie, Paneermeel, Peper, Pompoen, Uien, Venkel, Zout, Zure room|Een reactie plaatsen
Kastanjesoep
“Recept” Kastanjesoep Categorie: Maaltijdsoep Aantal personen: 4 Ingrediënten: 100 gram mager ontbijtspek in blokjes 2 uien 4 worteltjes 2 teentjes knoflook 2 liter runderbouillon 800-1000 gram kastanjepuree 4 laurierbladen room … Lees verder →
Geplaatst in Soepen|Tags: Kastanjes, Knoflook, Laurier, Ontbijtspek, Room, Runderbouillon, Uien, Waspeen|Een reactie plaatsen
Kastanjepuree
“Recept” Kastanjepuree Categorie: Aantal personen: 4 Ingrediënten: 1,5 kilo kastanjers 50 ml slagroom 7,5 dl melk 50 gram boter Bereidingswijze: Kruis met een scherp mes de kastanjers over de punt rondom in. Breng een … Lees verder →
Geplaatst in Hoe maak je die klaar!!!|Tags: Boter, Kastanjes, Melk, Slagroom|Een reactie plaatsen
Gestoomde andijvie met appel en pindasaus
“Recept” Gestoomde andijvie met appel en pindasaus Categorie: Groente, Bijgerecht Aantal personen: 4 Ingrediënten: 1.5 kilo andijvie 2 appels ½ potje pindasaus Bereidingswijze: Snij de andijvie in repen van 1 centimeter en was de … Lees verder →
Geplaatst in Bijgerecht, Groente|Tags: Andijvie, Appel, Pindasaus|Een reactie plaatsen
Macaroni met pastinaak en spekjes
“Recept” Macaroni met pastinaak en spekjes Categorie: Hoofdgerecht Aantal personen: 4 (vergeten groenten) Ingrediënten: 25g boter 300g magere spekblokjes 600g pastinaak 4 teentjes knoflook ½ theelepel rozemarijn … Lees verder →
Geplaatst in Hoofdgerecht, Pasta|Tags: Boter, Knoflook, Macaroni, Parmezaanse kaas, Pastinaak, Peper, Rozemarijn, Spekblokjes, Zout|Een reactie plaatsen
Stoofperen: Hoe maak je die klaar!!!
“Recept” Stoofperen: Hoe maak je die klaar!!! Categorie: Bijgerecht Aantal personen: 4 Ingrediënten: 1 kilo stoofperen (gieser wildeman) Wat water 6 eetl. suiker Bereidingswijze: Schil de stoofperen, snij ze in tweeën of vieren … Lees verder →
Geplaatst in Bijgerecht, Hoe maak je die klaar!!!|Tags: Stoofperen, Suiker, Water|Een reactie plaatsen
Boerenkoolstamppot met tomaat en ui
“Recept” Boerenkoolstamppot met tomaat en ui Categorie: Hoofdgerecht Aantal personen: 4 Ingrediënten: 1.5 kilo aardappelen 800 gram gesneden boerenkool 2 uien 6 tomaten 2 el boter 4 el azijn Zout Peper Bereidingswijze … Lees verder →
Geplaatst in Hoofdgerecht, Stamppot, Vegetarisch|Tags: Aardappelen, Azijn, Boerenkool, Boter, Peper, Tomaten, Uien, Zout|Een reactie plaatsen
Bloemkoolkaastaart
“Recept” Bloemkoolkaastaart Categorie: (Hoofdgerecht 2 personen of Lunchgerecht 4 personen) Aantal personen: 2 of 4 Ingrediënten: 1 taartvorm met een doorsnede van 24 cm 6 plakjes diepvriesbladerdeeg 400 gram bloemkool in … Lees verder →
Geplaatst in Bijgerecht, Hoofdgerecht, Ovengerecht, Vegetarisch|Tags: Bladerdeeg, Bloemkool, Crème fraîche, Eieren, Paprikapoeder, Peper, Roomkaas, Zout|Een reactie plaatsen
Bloemkool en spinazie met kaas
“Recept” Bloemkool en spinazie met kaas Categorie: Hoofdgerecht, Ovengerecht, Vegetarisch Aantal personen: 4 Ingrediënten: 1 kleine bloemkool, in roosjes 300 gram verse spinazie, taaie steeltjes verwijderd 250 ml melk … Lees verder →
Geplaatst in Hoofdgerecht, Ovengerecht, Vegetarisch|Tags: Bloem, Bloemkool, Boter, Eieren, Goudse kaas, Melk, Paprikapoeder, Peper, Spinazie, Uien, Zout|Een reactie plaatsen
Andijvie Roerbak met aardappel en spekjes
“Recept” Andijvie Roerbak met aardappel en spekjes Categorie: Hoofdgerecht Aantal personen: 4 Ingrediënten: 1 kilo andijvie 1 kilo aardappelen 50 g cashewnoten 1 gele paprika 4 tartaartjes 125 g spekreepjes 3 eetlepels zonnebloemolie … Lees verder →
Geplaatst in Hoofdgerecht|Tags: Aardappelen, Andijvie, Cashewnoten, Paprika, Peper, Spekreepjes, Tartaar, Zonnebloemolie, Zout|Een reactie plaatsen
1-10 – 11-20 – 21-30 – 31-40 – 41-50 – 51-60 – 61-70 – 71-80 – 81-90 – 91-100 – 101-110 – 111-120 – 121-130 – 131-140 – 141-150 – 151-160 – 161-170 – 171-180