Recept: Bloemkoolkaastaart

“Recept”

Bloemkoolkaastaart

Categorie: (Hoofdgerecht 2 personen of Lunchgerecht 4 personen)
Aantal personen: 2 of 4
(Dit recept is uitgetest)
Bloemkoolkaastaart

Ingrediënten:

  • 1 taartvorm met een doorsnede van 24 cm
  • 6 plakjes diepvriesbladerdeeg
  • 400 gram bloemkool in roosjes
  • 4 eieren
  • 4 el crème fraîche
  • Zout
  • Peper
  • 1 tl paprikapoeder
  • 100 gram kruidenroomkaas

Bereidingswijze:

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Kook de bloemkoolroosjes beetgaar in 8 minuten en laat ze uitlekken in een vergiet. Bekleed de taartvorm met het bladerdeeg. Klop in een kom de eieren los met de room, zout, peper en paprikapoeder. Snij de kaas in blokjes en schep ze door het ei-roommengsel. Verdeel de bloemkoolroosjes over de bladerdeegbodem en schenk eimengsel erover. Laat de taart in het midden van een warme oven (200 graden) in ongeveer 25 minuten gaar en goudbruin worden.

Serveertips:

Lekker met tomatensalade.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Deze recepten zijn uitgetest, Hoofdgerecht, Lunchgerecht, Ovengerecht, Vegetarisch en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s