Recepten die ik zelf heb uitgeprobeerd 111-120

Recepten die ik zelf heb uitgeprobeerd
-( 111-120 )-

Ik kreeg voor een tijdje terug de vraag of ik alle recepten zelf heb uitgeprobeerd.
En daar moet ik heel kort over zijn en dat is nee.
Heb er namelijk niet altijd de tijd ervoor om ze te maken.
En de recepten die ik wel heb uitgeprobeerd, daar zit ook een foto bij!!!
Hier onder heb ik ze voor u allemaal op een rijtje gezet.

1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130 131-140141-150151-160161-170 171-180

Snijbonen met bacon en tomaat

“Recept” Snijbonen met bacon en tomaat Categorie: Bijgerecht Aantal personen: 4 Bereidingstijd: ca. 10-20 minuten Ingrediënten: 500 gram snijbonen 250 gram cherrytomaatjes, in partjes 10 gram boter 50 gram bakbacon, in … Lees verder →

Geplaatst in Bijgerecht|Tags: , , , , , |Een reactie plaatsen

Wortelen met bananito’s

“Recept” Wortelen met bananito’s Categorie: Bijgerecht Aantal personen: 4 Ingrediënten: 1 bosje bospeen Sap van ½ sinaasappel Mespuntje kerriepoeder 1 theelepel honing 3 bananito’s (Appelbanaan) Boter, zout en peper … Lees verder →

Geplaatst in Bijgerecht|Tags: , , , , , , , |Een reactie plaatsen

Zomerse rijst

“Recept” Zomerse rijst Categorie: Nagerecht, Bijgerecht Aantal personen: 4 Ingrediënten: 1 citroen 1 zakje vanillesuiker 75 gram droogkokende rijst 2 el basterdsuiker 150 gram frambozen (1 doosje) 150 gram bramen (1 doosje) 1 kiwi … Lees verder →

Geplaatst in Bijgerecht, Nagerecht|Tags: , , , , , , |Een reactie plaatsen

Roergebakken posteleinomelet

“Recept” Roergebakken posteleinomelet Categorie: Lunch, Hoofdgerecht Aantal personen: 2 Bereidingstijd: ca. 10 minuten Ingrediënten: 250 gram postelein 1 el olijfolie 1 ui 3 eieren Zout Peper 1 tl fijngeknipte basilicum ca. 60 g chorizo … Lees verder →

Geplaatst in Hoofdgerecht, Ontbijt, Lunch & Brunch|Tags: , , , , , , , , |Een reactie plaatsen

Bloemkool met ui en peterselie

“Recept” Bloemkool met ui en peterselie Categorie: Bijgerecht Aantal personen: 2 Bereidingstijd: ca. 35 minuten Ingrediënten: ½ bloemkool (± 350 gram) 1 ui 1 teentje knoflook 2 takjes peterselie 1/2 theelepel oregano 1/2 blikje … Lees verder →

Geplaatst in Bijgerecht|Tags: , , , , , , , |Een reactie plaatsen

Vleestomaten gevuld met ei en taugé

“Recept” Vleestomaten gevuld met ei en taugé Categorie: Hoofdgerecht, 2 personen of als Voorgerecht, 4 personen, Vegetarische Aantal personen: 2 of 4 Ingrediënten: 4 vleestomaten Peper Zout 1 stengelui 100 gram … Lees verder →

Geplaatst in Hoofdgerecht, Ovengerecht, Vegetarisch, Voorgerecht|Tags: , , , , , , , , , , |Een reactie plaatsen

Zoete aardappel met tomaat en prei

“Recept” Zoete aardappel met tomaat en prei Categorie: Groente Aantal personen: 2 Ingrediënten: 300 gram zoete aardappel (1 à 2 stuks) 1 ui 1 teentje knoflook 2 vleestomaten 1 rode paprika 1 prei 1 el olie 1 el zoete ketjap … Lees verder →

Geplaatst in Groente|Tags: , , , , , , , , , , |Een reactie plaatsen

Bloemkool met kruidenkaassaus

“Recept” Bloemkool met kruidenkaassaus Categorie: Bijgerecht Aantal personen: 4 Bereidingstijd: ca. 20 minuten Ingrediënten: 1/2 bloemkool (± 350 gram) 60 gram verse roomkaas met kruiden 2 zongedroogde tomaten uit een potje … Lees verder →

Geplaatst in Bijgerecht, Ovengerecht|Tags: , , , |Een reactie plaatsen

Spinazie met rijst en kaassaus

“Recept” Spinazie met rijst en kaassaus Categorie: Hoofdgerecht Aantal personen: 4 Ingrediënten: 2 kg verse spinazie 30 g boter (of wat olijfolie) 4 plakken ontbijtspek 300 g gekookte rijst 500 ml kaassaus Bereidingswijze: Snijd de spinazie … Lees verder →

Geplaatst in Hoofdgerecht|Tags: , , , , , , , , , , |Een reactie plaatsen

Rabarber-kruimeldessert met walnoten

“Recept” Rabarber-kruimeldessert met walnoten Categorie: Nagerecht, Ovengerecht Aantal personen: 4-8 Ingrediënten: 1 kilo rabarber 100 gram rozijnen 4 el honing sap van 1 citroen 200 gram boter 400 gram volkorenmeel 100 gram … Lees verder →

Geplaatst in Nagerecht, Ovengerecht|Tags: , , , , , , , , |Een reactie plaatsen

1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130 131-140141-150151-160161-170 171-180