Recepten die ik zelf heb uitgeprobeerd 51-60

Recepten die ik zelf heb uitgeprobeerd
-( 51-60 )-

Ik kreeg voor een tijdje terug de vraag of ik alle recepten zelf heb uitgeprobeerd.
En daar moet ik heel kort over zijn en dat is nee.
Heb er namelijk niet altijd de tijd ervoor om ze te maken.
En de recepten die ik wel heb uitgeprobeerd, daar zit ook een foto bij!!!
Hier onder heb ik ze voor u allemaal op een rijtje gezet.

1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130 131-140141-150151-160161-170  171-180

Zoete aardappel met uien en appels

“Recept” Zoete aardappel met uien en appels Categorie: Bijgerecht Aantal personen: 4 Ingrediënten: 750 gram zoete aardappelen 2 appels 50 gram boter 2 middelgrote uien Zout Peper Bereidingswijze: Schil de aardappelen en … Lees verder →

Geplaatst in Bijgerecht|Tags: , , , , , |Een reactie plaatsen

Groentesoep met balletjes

“Recept” Groentesoep met balletjes Categorie: Soepen Aantal personen: 4 Ingrediënten: Voor de soep: 200 gram aardappelen, schoongeboend 2 wortels, geschrapt 2 kleine of 1 grote prei ¼ groene savooiekool, in dunne reepjes 1 ½ liter … Lees verder →

Geplaatst in Soepen|Tags: , , , , , , , , , , |Een reactie plaatsen

Zuurkoolschotel met ananas

“Recept” Zuurkoolschotel met ananas Categorie: Hoofdgerecht, Ovengerecht Aantal personen: 4 Ingrediënten: 1 ½ kilo aardappelen 500 gram zuurkool (naturel) 500 gram gehakt 1 blikje ananas stukjes Melk (warm ca. 1.5 dl) … Lees verder →

Geplaatst in Hoofdgerecht, Ovengerecht|Tags: , , , , , , , , |Een reactie plaatsen

Spruitjes met druiven

“Recept” Spruitjes met druiven Categorie: Groente Aantal personen: 4 Ingrediënten: 800 gram spruitjes 400 gram druiven Zout Nootmuskaat Bereidingswijze: Lelijke blaadjes van de spruitjes verwijderen en de groente wassen … Lees verder →

Geplaatst in Groente|Tags: , , , |Een reactie plaatsen

Pastinaak puree

“Recept” Pastinaak puree Categorie: Bijgerecht Aantal personen: 4 (vergeten groenten) Ingrediënten: 600 gr pastinaak, in blokjes Zout 30 gr roomboter of crème fraîche Bereidingswijze: Schil de pastinaak. Snijd hem in grote blokken en kook … Lees verder →

Geplaatst in Bijgerecht|Tags: , , , |Een reactie plaatsen

Hutspot met pastinaak

“Recept” Hutspot met pastinaak Categorie: Hoofdgerecht, Stamppot Aantal personen: 2 (vergeten groenten) Ingrediënten: 400 gram pastinaak 200 gram uien 400 gram aardappelen 350 gram gekookte linzen of andere peulvruchten … Lees verder →

Geplaatst in Hoofdgerecht, Stamppot|Tags: , , , , , , , , , , , |Een reactie plaatsen

Hamburgers met champignonroomsaus en sperziebonen

“Recept” Hamburgers met champignonroomsaus en sperziebonen Categorie: Hoofdgerecht Aantal personen: 4 Ingrediënten: 1 kilo aardappels, groot en iets kruimig, geboend en gehalveerd 4 hamburgers 2 el boter 600 g sperziebonen … Lees verder →

Geplaatst in Hoofdgerecht|Tags: , , , , , , , |Een reactie plaatsen

Ovenschotel van witlofstamppot in beenham

“Recept” Ovenschotel van witlofstamppot in beenham Categorie: Hoofdgerecht, Ovengerecht Aantal personen: 4 Bereiding: 30 min. + 15 min. in de oven Ingrediënten: 1 kilo witlof, in stukken van 2 cm (kern verwijderd) 1 kilo aardappelen … Lees verder →

Geplaatst in Hoofdgerecht, Ovengerecht, Stamppot|Tags: , , , , , , , , |Een reactie plaatsen

Hutspot met runderlappen

“Recept” Hutspot met runderlappen Categorie: Hoofdgerecht Aantal personen: 4 Ingrediënten: 500 gram runderlappen Vleeskruiden 3 dl water 500 gram uien 500 gram winterpeen 1 kilo aardappelen Zout Peper 75 gram boter … Lees verder →

Geplaatst in Hoofdgerecht, Stamppot|Tags: , , , , , , , , , |Een reactie plaatsen

Pittige snijbonen met wortel

“Recept” Pittige snijbonen met wortel Categorie: Groente Aantal personen: 4 Ingrediënten: 500 gram snijbonen 300 gram bospeen 1 grote ui 2 teentjes knoflook 2 tl shoarmakruiden klein klontje boter of margarine zout Voorbereiding … Lees verder →

Geplaatst in Groente|Tags: , , , , , , , |Een reactie plaatsen

1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130 131-140141-150151-160161-170  171-180