Recept: Grotchampignons met spruitjes en spekjes

“Recept”

Grotchampignons met spruitjes en spekjes

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 30-60 minuten

www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Voorbereiding:

Spruitjes schoonmaken en wassen. In pan met weinig water en zout spruitjes in ± 10 à 15 minuten gaar koken. Intussen champignons schoonmaken. In pan met weinig water, citroensap en zout champignons in ± 4 minuten beetgaar koken. In vergiet spruitjes en champignons laten uitlekken. Katenspek in reepjes snijden.

Bereidingswijze:

In hapjespan boter verhitten en spekreepjes ± 5 minuten zachtjes bakken. Tijm, champignons en spruitjes erdoor scheppen en op hoog vuur al omscheppend ± 3 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout en peper.

Serveertips:

Lekker met kip en aardappelpuree

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie