Recept: Boerenkoolstamppot met tomaat en ui

“Recept”

Boerenkoolstamppot met tomaat en ui

Categorie: Hoofdgerecht, Vegetarisch
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 30/40 minuten
(Dit recept is uitgetest)

Boerenkoolstamppot met tomaat en ui

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Schil de aardappelen, was ze en doe ze in een pan water met wat zout. Leg de boerenkool erboven op. Kook de boerenkool met aardappelen in ongeveer 25 min. gaar. Pel en snipper intussen de ui. Was de tomaten en snij ze in vieren. Verhit in een koekenpan 1 el boter en fruit de ui gedurende 3 min. Bak de tomaten 2 min. mee. Giet de boerenkool en de aardappelen af en maak er met 1 el boter, azijn en warme melk een smeuïge stamppot van. Schep het tomatenmengsel erdoor. Maak op smaak af met peper en azijn

Serveertips:

Lekker met piccalilly

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Deze recepten zijn uitgetest, Hoofdgerecht, Stamppot, Vegetarisch en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s