Recept: Andijvie Roerbak met aardappel en spekjes

“Recept”

Andijvie Roerbak met aardappel en spekjes

Categorie: Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 30 minuten
(Dit recept is uitgetest)

Andijvie Roerbak met aardappel en spekjes

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Aardappels schillen en in gezout water koken 25 min. Cashewnoten grof hakken. Paprika schoonmaken en snipperen. Haal de slechte buitenste bladeren van de andijvie. En snij de andijvie, wassen en goed laten uitlekken. In koekenpan boter verhitten en tartaartjes in 8 min. Rondom bruin en gaarbakken. In droge wok spek 1 min. Op hoog vuur roerbakken. Olie toevoegen en verhitten. Paprika bij spek doen en 5 min. Roerbakken. Andijvie in gedeelten toevoegen en roerbakken tot andijvie is geslonken. Met zout en peper op smaak brengen. Tartaartjes uit pan halen en warmhouden. Bij bakvet tartaartjes 2 kopjes water schenken en aanbaksel losroeren. Aardappels, tartaartjes en jus over vier borden verdelen. Andijvie ernaast scheppen en met cashewnoten bestrooien.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Deze recepten zijn uitgetest, Hoofdgerecht en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s