Recept: Roerbak snijbonen met kipfilet

 

“Recept”

Roerbak snijbonen met kipfilet

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 20 minuten
(Dit recept is uitgetest)
Roergebakken Snijbonen Met Kip

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Snijd de kipfilet in blokjes Maak de snijbonen schoon en snijd ze met een mes in grove ruiten. Breng een pan met water aan de kook en kook hier in de snijbonen 3 minuten, spoel ze af in een vergiet met koud water. Verhit de wok met daarin 2 el olijfolie en bak de kipreepjes in ca.4 minuten rondom bruin. Maak intussen de sjalotjes schoon en snipper ze en was de bosui en snijd deze in stukjes van 4 cm. Voeg de sjalotjes toe en bak ze 2 minuten mee. Voeg de bosui en de snijbonen toe aan de kip en bak ze al omscheppende 5 minuten mee. Breng op smaak met zout, peper en sojasaus en laat de snijbonen in ca. 5 minuten beetgaar worden.

Serveertips:

Lekker met gele rijst

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Wat koken we vandaag (Marcel’s receptenboek)

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht, Deze recepten zijn uitgetest, Marcel’s receptenboek en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Recept: Roerbak snijbonen met kipfilet

  1. sandra verboom zegt:

    Lijkt me heel lekker ga ik een keer uitproberen! Groetjes Sandra

Plaats een reactie