Recept: Passievruchtenmousse

“Recept”

Passievruchtenmousse

Categorie: Nagerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees eruit.
Splits de eieren.
Klop de eierdooiers met 100 gram suiker au bain marie dik vloeibaar.
Meng het vruchtvlees erdoor.
Voeg naar smaak suiker of citroensap toe.
Laat het mengsel volledig afkoelen.
Klop vlak voor het opdienen het eiwit stijf en spatel het voorzichtig door de passievruchtencrème.
Schep de mousse in dessertcoupes en serveer deze koel.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Nagerecht en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie