Recept: Pepino met champignons

“Recept”

Pepino met champignons

Categorie: Voorgerecht
Aantal personen: 2
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 200 gram kleine champignons
  • 1 el citroensap
  • Zout
  • Peper
  • 1 pepino
  • 2 el stijfgeslagen room
  • 4 el mayonaise
  • 1 el tomatenpuree
  • ½ tl chilipoeder
  • 1 el cognac
  • 8 blaadjes sla
  • paprikapoeder

Bereidingswijze:

Champignons schoonmaken met een droog borsteltje of doekje.
Snijd een plakje van het voetje.
Doe ze in een steelpan met citroensap, zout en peper.
Breng ze aan de kook en laat ze 5 à 7 minuten zachtjes koken.
Schud de pan af en toe.
Schil intussen de pepino en snijd de vrucht in blokjes.
Neem de champignons van het vuur en schep de pepinoblokjes erdoor.
Maak een sausje van de room, mayonaise, tomatenpuree, chilipoeder en cognac.
Was de slabladeren en droog ze in de slacentrifuge.
Leg de slabladeren op 4 bordjes en verdeel het pepino-champignonmengsel erover.
Schep het sausje erover en garneer met een snufje paprikapoeder.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Voorgerecht en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s