Marcel’s receptenboek
-( 11-20 )-
1-10 – 11-20 – 21-30 – 31-40 – 41-50 – 51-60 – 61-70 – 71-80 – 81-90 – 91-100 – (101-200)
Spruitjes roerbak met spekjes
“Recept” Spruitjes roerbak met spekjes Categorie: Bijgerecht Aantal personen: 4 Bereidingstijd: ca. 10-20 minuten Ingrediënten: 600 gram spruitjes 2 teentjes knoflook 2 sjalotten 125 gram spekblokjes 2 el olijfolie … Lees verder →
Geplaatst in Bijgerecht|Tags: Knoflook, Olijfolie, Sjalot, Spekblokjes, Spruitjes|Een reactie plaatsen
Hete bliksem: Hoe maak je die klaar!!!
“Recept” Hete bliksem: Hoe maak je die klaar!!! (basis recept) Categorie: Hoofdgerecht, Stamppotten, Hoe maak je die klaar!!! Aantal personen: 4 Bereidingstijd: ca. 25 minuten Ingrediënten: 750 gram zoete appels (Dijkman zoet) 250 … Lees verder →
Geplaatst in Hoe maak je die klaar!!!, Hoofdgerecht, Stamppot|Tags: Aardappelen, Boter, Dijkman zoet, Goudreinet, Stoofappelen, Zout|Een reactie plaatsen
Haricots verts bundeltjes met rookspek
“Recept” Haricots verts bundeltjes met rookspek Categorie: Bijgerecht Aantal personen: 4 Bereidingstijd: ca. 10-20 minuten Ingrediënten: 500 gram haricots verts 12 plakjes rookspek Boter Bereidingswijze: Haal de boontjes af en kook ze … Lees verder →
Geplaatst in Bijgerecht|Tags: Boter, Haricots verts, Rookspek|Een reactie plaatsen
Witlof stamppot met andijvie
“Recept” Witlof stamppot met andijvie Categorie: Hoofdgerecht, Stamppotten Aantal personen: 4 Bereidingstijd: ca. 25 minuten Ingrediënten: 1250 gram bloemige aardappelen 1 kilo witlof 300 gram andijvie 1 dl hete melk 250 gram … Lees verder →
Geplaatst in Hoofdgerecht, Stamppot|Tags: Aardappelen, Andijvie, Boter, Honing, Kerriepoeder, Melk, Olijfolie, Peper, Spekreepjes, Witlof, Zout |Een reactie plaatsen
Sperziebonen met tomaat en bacon
“Recept” Sperziebonen met tomaat en bacon Categorie: Bijgerecht Aantal personen: 4 Bereidingstijd: ca. 10-20 minuten Ingrediënten: 500 gram sperziebonen 250 gram Tasty Tom tomaten, in partjes 50 gram bakbacon, in … Lees verder →
Geplaatst in Bijgerecht|Tags: Bacon, Boter, Bouillon, Peper, Sperziebonen, Tasty Tom, Zout |Een reactie plaatsen
Bietenstamppot (#2)
“Recept” Bietenstamppot (#2) Categorie: Hoofdgerecht, Stamppotten Aantal personen: 4 Bereidingstijd: ca. 25 minuten Ingrediënten: 1,5 kilo kruimige aardappelen 1 kilo gekookte bieten 2 uien 1 laurierblad 2 el suiker 1 dl azijn 1 … Lees verder →
Geplaatst in Hoofdgerecht, Stamppot|Tags: Aardappelen, Azijn, Bieten, Laurier, Melk, Peper, Rookworst, Suiker, Uien, Zout |Een reactie plaatsen
Koolraap/spruitjes stamppot
“Recept” Koolraap/spruitjes stamppot Categorie: Hoofdgerecht, Stamppotten Aantal personen: 4 Bereidingstijd: ca. 30 minuten Ingrediënten: 750 gram aardappelen 750 gram koolraap 750 gram spruitjes 100 gram champignons 1 ui 250 … Lees verder →
Geplaatst in Hoofdgerecht, Stamppot|Tags: Aardappelen, Boter, Champignons, Koolraap, Melk, Nootmuskaat, Peper, Spekblokjes, Spruitjes, Uien, Zout |Een reactie plaatsen
Snijbonenschotel
“Recept” Snijbonenschotel Categorie: Hoofdgerecht Ovengerecht Aantal personen: 4 Ingrediënten: 500 gram snijbonen 750 gram aardappelen 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst 3 grote zoet/zure appels 500 gram gehakt Beetje melk … Lees verder →
Geplaatst in Hoofdgerecht, Ovengerecht|Tags: Aardappelen, Appel, Boter, Gehakt, Geraspte kaas, Kaneel, Knoflook, Margarine, Melk, Nootmuskaat, Peper, Snijbonen, Uien, Zout|Een reactie plaatsen
Andijvie: Hoe maak je die klaar!!!
“Recept” Andijvie: Hoe maak je die klaar!!! Categorie: Bijgerecht, Groente, Hoe maak je die klaar!!! Aantal personen: 2 Bereidingstijd: ca. 20 minuten Ingrediënten: 800 gram andijvie Zout Nootmuskaat Bereidingswijze: Verwijder … Lees verder →
Geplaatst in Bijgerecht, Groente, Hoe maak je die klaar!!!|Tags: Andijvie, Nootmuskaat, Zout |Een reactie plaatsen
Curry met hamlappen, sjalot en citroengras
“Recept” Curry met hamlappen, sjalot en citroengras Categorie: Hoofdgerecht Aantal personen: 4 Bereidingstijd: ca. 30-60 minuten Ingrediënten: 500 gram hamlappen 2 stengels vers citroengras 2 teentjes knoflook 4 sjalotjes 30 … Lees verder →
Geplaatst in Hoofdgerecht|Tags: Cayennepeper, Citroen, Citroengras, Gember, Hamlappen, Kaneel, Kerriepoeder, Kippenbouillon, Knoflook, Koriander, Korianderzaad, Olie, Peper, Sjalot, Zout |Een reactie plaatsen
1-10 – 11-20 – 21-30 – 31-40 – 41-50 – 51-60 – 61-70 – 71-80 – 81-90 – 91-100 – (101-200)