Recept: Mosselen St. Sjaak

“Recept”

Mosselen St. Sjaak

Categorie: Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 20 minuten
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

1. Was de mossels goed en haal de kapotte schelpen ertussen uit.

2. Hak de kruiden en de knoflook fijn.

3. Verhit een grote wokpan met wat vloeibare boter. Gooi de mossels erin en voeg meteen de rozemarijn en de knoflook toe. Zodra de mossels gaan openstaan mag er een eetlepel roomboter bij.

4. Roer de mossels een paar keer om en zorg dat er overal een beetje boter komt. Hussel er, als de mossels echt openstaan, de peterselie door.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Dit recept komt van stsjaak.nl; Weekblad Vrouw (week 13 22 Maart 2013)

Advertenties

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s