Recept: Gebakken snoekbaars op bedje van truffelrisotto

“Recept”

Gebakken snoekbaars op bedje van truffelrisotto

Categorie: Hoofdgerecht, Ovengerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 50 minuten
Oventijd: ca. 5 minuten
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 400 g verse snoekbaarsfilet
  • 120 g venere truffelrijst (zwarte risottorijst)
  • Groentebouillon
  • Klein stukje Parmezaanse kaas
  • Enkele druppels goede olijfolie
  • Zakje waterkers

Bereidingswijze:

1. Bak de snoekbaars op de huid tot deze goudbruin kleurt <in olie?>.

2. Verwarm de oven voor op 175 ˚C.

3. Kook de risotto volgens de verpakking op laag vuur in zo’n 45 minuten beetgaar.

4. Leg de vis met de huid naar boven op een ovenplaat en bak de filets 5 minuten in de voorverwarmde oven.

5. Pak een bord en leg hier een klein bergje rijst op. Leg de vis op de rijst en garneer met een plukje waterkers.

6. Sprenkel er een paar druppels olijfolie en de fijngeraspte Parmezaan omheen.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Dit recept komt van stsjaak.nl; Weekblad Vrouw (week 13 22 Maart 2013)

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Ovengerecht en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s