Recept: Zachtfruit Wrap

“Recept”

Zachtfruit Wrap

Categorie: Nagerecht, Tussendoortje
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 200 gram aardbeien
  • 2 flensjes of dunne pannenkoeken
  • 3 eetlepels zoete wijn, port of aardbeiensiroop
  • Verkruimelde amandelkoekjes (bijv. een paar Cantuccini of amandelspeculaasjes)

Bereidingswijze:

Was de aardbeien in koud water en verwijder de kroontjes. Snij ze in partjes en laat ze ongeveer 30 minuten in de wijn, port of siroop marineren. Neem de aardbeien uit de marinade. Verwarm de flensjes ieder ongeveer 20 seconden op 700 Watt in de magnetron. Maak de wraps:

beleg de bovenste helft van de pannenkoeken met de aardbeien. Vouw de onderste helft eroverheen. Rol de dubbelgevouwen pannenkoek op tot een hoorntje en leg deze op een bordje. Of: doe de flensjes in een breed glas of beker en schep de aardbeien erin. Strooi tenslotte de verkruimelde koekjes over de aardbeien.

Variatietips:

  1. Roer de overgebleven marinade door 100 gram mascarpone en serveer dit apart bij de wraps.
  2. Combineer de gemarineerde aardbeien ook met ander zachtfruit.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: groentenfruitbureau.nl

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Nagerecht en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s