Recept: Pitahayaframbozendrank

“Recept”

Pitahayaframbozendrank

Categorie: Dranken, Nagerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Halveer de vruchten en schep het vruchtvlees eruit, in een zeef.
Doe de frambozen erbij.
Wrijf de vruchten door de zeef en vang het vruchtensap op.
Voeg de suiker en het citroen- of limoensap toe.
Direct uit de koelkast smaakt deze drank het best.
Verdun hem eventueel met water.
Onverdund combineert deze drank goed met ijs of yoghurt.

En klaar is Kees
Eet smakelijk Proost

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Dranken, Nagerecht en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s