Recept: Courgettechips

“Recept”

Courgettechips

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: ca. 20 minuten
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Was de courgette, verwijder de uiteinden en snij hem met een dunschiller of met een kaasschaaf in dunne plakjes. Verhit de olie (kan ook in een wok of wijde braadpan) tot 180 graden C en frituur de courgetteplakjes in gedeelten lichtbruin en krokant. Bestrooi de courgetteplakjes met zout en oregano en serveer ze warm.

Serveertips:

Lekker als voorgerecht met tomatensalsa (van grof gehakte tomaten met olijfolie, balsamicoazijn, oregano, peper en zout), als garnering voor soep of door pasta.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: groentenenfruit.nl

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Recept: Courgettechips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s