Recept: Pisang goreng

“Recept”

Pisang goreng

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 4 rijpe bakbananen
  • 1 glas tarwebloem
  • 1 ei
  • ½ kopje poedersuiker
  • ½ glas santen (kokosproduct)
  • olie

Bereidingswijze:

Meng de tarwebloem, poedersuiker, santen en het ei tot een glad beslag.
Schil de bakbananen en snij ze in stukken.
Meng de stukken bakbanaan met het beslag.
Doe ruim olie in een wadjan/wok, koekenpan of frituurpan en laat dit op een temperatuur komen (180 *C).
Bak de in het beslag gedompelde stukken bakbanaan krokant en goudgeel.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Advertenties

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s