Recept: Rumcake met exotisch fruit

“Recept”

Rumcake met exotisch fruit

Categorie: Nagerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Pel de gemberwortel en snij hem in fijne blokjes.
Breng het water aan de kook.
Voeg de suiker en de gember toe en laat het mengsel een kwartier sudderen op een zacht vuurtje.
Laat het afkoelen en doe er de rum bij.
Snij de cake in 4 cilinders van 5 cm doorsnede.
Pel de vruchten en snij ze in stukken.
Neem 4 borden en zet op elk bord in het midden en stuk cake.
Verdeel het fruit eromheen.
Doordrenk de cake met de rumgembersiroop.
Bestrooi het nagerecht met geraspte kokosnoot.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Nagerecht en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s