Recept: Gevulde portobello

“Recept”

Gevulde portobello

Categorie: Bijgerecht, Voorgerecht, Vegetarisch, Ovengerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 30 minuten
(Dit recept is uitgetest)Gevulde portobello

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de steeltjes van de portobello’s en leg 4 portobello’s in een ovenschaal. Snijd de overige vier in parten. Snijd de venkel fijn. Snijd de tomaten in reepjes en pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en bak de stukjes portobello’s en venkel. Voeg de tomaat en knoflook toe en breng op smaak met zout en peper. Bak circa 3 minuten mee. Vul de portobello’s met het groentenmengsel en bak ze circa 20 minuten in de oven. Rasp er Parmezaanse kaas over en garneer met basilicum.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: 24kitchen.nl

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht, Deze recepten zijn uitgetest, Ovengerecht, Vegetarisch, Voorgerecht en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s