Recept: Bleekselderijstamppot met gorgonzola

“Recept”

Bleekselderijstamppot met gorgonzola

Categorie: Hoofdgerecht, Stamppot
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 25 minuten
(Dit recept is uitgetest)
Ovenschotel spinazie, ham en krieltjes

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Zet de aardappelen op en kook deze gaar. Kook de bleekselderij ca. 5 minuten mee. Bak ondertussen de spekjes uit tezamen met de gesnipperde ui. Giet de aardappelen/bleekselderij af en laat even droogkoken. Stamp deze fijn met wat melk. Voeg daarna de tomaten en gorgonzola (naar smaak) toe en roer even door. Tot slot, het spekreepjes/ui-mengsel erbij. Laat dit even doorwarmen totdat de kaas volledig is opgenomen.

Serveertips:

Lekker met pikante jus en saucijsjes.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Deze recepten zijn uitgetest, Hoofdgerecht, Stamppot en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s