Recept: Paksoi met gember en bief reepjes

“Recept”

Paksoi met gember en bief reepjes

Categorie: Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 20 minuten
(Dit recept is uitgetest) Paksoi met gember en bief reepjes

Ingrediënten:

  • 250 gram Chinese eiermie
  • 200 gram bieflap
  • 1 grote paksoi
  • 1 rode Spaanse peper
  • 1 rode ui
  • 2 bolletjes gember op siroop
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepel olie
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze:

Snijd de bieflap in reepjes en kruid ze met peper en zout. Maak de groente schoon. Snijd de ui in snippers en de paksoi in repen. Snijd de rode peper door midden en verwijder de zaadjes en de zaad lijsten en snijd ze in halve ringetjes. Snijd de gember fijn. Kook de Chinese eiermie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Doe olie in de wok en bak de reepjes bief mooi bruin. Voeg de ui en rode peper toe en bak ze glazig. Roerbak de paksoi enkele minuten mee. Voeg de gember, de gembersiroop en de sojasaus toe en warm het geheel goed door.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Wat koken we vandaag (Marcel’s receptenboek)  

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Deze recepten zijn uitgetest, Hoofdgerecht, Marcel’s receptenboek en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s