Recept: Mie met vlees en paksoi

“Recept”

Mie met vlees en paksoi

Categorie: Hoofdgerecht, Wokken
Aantal personen: 2
Voorbereiding: ca. 30 minuten
Bereidingstijd: ca. 15 minuten
(Dit recept is uitgetest) Mie met vlees en paksoi

Ingrediënten:

Voorbereiding:

Snij de ham in blokjes en marineer ze in de sojasaus. Schil de gember, en snij die in plakjes. Kneus het citroengras. Schep de gember en het citroengras door het vlees en meng dit tot een marinade. Laat het vlees 30 min. in de marinade trekken. Rode peper zaadlijst verwijderen en in reepjes snijden. Was de paksoi en snij deze in stukken.. Knoflook pellen en in dunne  plakjes snijden.

Bereidingswijze:

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat het vlees uitlekken, en vang de marinade op. Verwijder het citroengras. Verhit 3 eetlepels olie in de wok en bak het vlees met de knoflook en peperreepjes op hoog vuur 3 minuten.. Voeg de marinade toe. Schep de paksoi erbij en daarna de mie erdoor. Op smaak brengen met peper & zout.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Super de Boer

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Deze recepten zijn uitgetest, Hoofdgerecht en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s