Recept: Pastinaakpasta met salami

“Recept”

Pastinaakpasta met salami

Categorie: Hoofdgerecht, Pastagerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 25 minuten
(Dit recept is uitgetest)Pastinaakpasta met salami

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Schil de pastinaak en snijd ze in blokjes. Pel de knoflookteentjes en hak ze fijn. Snijd de salami in blokjes. Kook de pipe rigate volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook even aan. Schep er dan de pastinaak, basilicum, oregano en tijm door. Draai de hittebron wat lager en laat alles ongeveer 8 minuten zachtjes bakken tot de pastinaak gaar is (voeg eventueel iets water toe). Voeg de salami toe en breng het op smaak met peper en zout. Laat de pipe rigate uitlekken in een vergiet en schep deze dan door het pastinaakmengsel. Warm het gerecht nog even goed door. Geef de kaas er apart bij.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Wat koken we vandaag (Marcel’s receptenboek)

Advertenties

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Deze recepten zijn uitgetest, Hoofdgerecht, Marcel’s receptenboek, Pasta en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s