Recept: Rundvlees met gemengde groente

“Recept”

Rundvlees met gemengde groente

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 2 uur + 20 minutenRundvlees met gemengde groente

Ingrediënten:

Voorbereiding:

Vlees in stukken snijden en bestrooien met zout, peper en kruidnagelpoeder. In braadpan boter verhitten. Vlees in ongeveer 5 minuten bruinbakken. 2 deciliter water toevoegen. Met deksel op pan ongeveer 2 uur zachtjes stoven. Af en toe omscheppen. Intussen ui pellen en snipperen. Wortel schrappen en wassen en in dunne plakjes snijden. Bleekselderij wassen en in reepjes snijden. Van Chinese kool lelijk blad en stronk verwijderen, in repen snijden. Paprika wassen, zaadlijsten verwijderen en in reepjes snijden. Peultjes wassen en punten. Tomaat wassen en in stukjes snijden.

Bereidingswijze:

Aan vlees toevoegen. Ui, wortel, Chinese kool, peulen, bleekselderij, paprika en 1 deciliter water. Met deksel op de pan ongeveer 15 minuten zachtjes stoven.
Tomaat toevoegen en nog 5 minuten laten stoven. Stoofpot op smaak brengen met zout en peper.

Serveertips:

Lekker met rijst.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Wat koken we vandaag (Marcel’s receptenboek)

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie