Recept: Rijstsalade met nashipeer

“Recept”

Rijstsalade met nashipeer

Categorie: Salades
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Kook de rijst.
Snipper de ui en fruit hem.
Voeg er de rijst en het currypoeder aan toe en roer het geheel even om.
Laat het mengsel wat afkoelen.
Snij de ham en de paprika in fijne reepjes.
Schil de peren en snij ze in dobbelsteentjes.
Snij de bananen in plakjes.
Meng dit alles voorzichtig door de afgekoelde rijst.
Voeg zout en peper en eventueel wat slasaus of mayonaise toe.
Strooi er gehakte peterselie over.
Serveer de salade met stokbrood.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Salades en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s