Recept: Physalis met chocoladedip

“Recept”

Physalis met chocoladedip

Categorie: Hapjes, Nagerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 1 doosje physalis
  • 200 gram bittere chocolade
  • 2 dl melk

Bereidingswijze:

Smelt de chocolade au bain marie en voeg de melk net zo veel toe tot een dikke gladde massa is ontstaan.
Vouw voorzichtig het lampionnetje open en duw de blaadjes naar achter.
Dompel nu elke bes in de warme chocolade en laat de chocolade opstijven.
Serveer de vruchten bij een kop koffie

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hapjes & Smeersels, Nagerecht en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s