Recept: Kastanjesoep (#2)

“Recept”

Kastanjesoep (#2)

Categorie: Soepen, Vegetarisch
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Snij de kastanjes met een scherp mesje kruiselings in, leg ze in kokend water en laat ze enkele minuten koken; de schillen laten nu gemakkelijk los.
Breng de geschilde kastanjes in 1 liter water aan de kook.
Was de bleekselderij, snij de stengels in repen en voeg die toe aan de soep.
Breng de soep op smaak met zout en laat hem ongeveer 40 minuten koken tot de kastanjes gaar zijn.
Wrijf de soep door een zeef of pureer het met de keukenmachine.
Breng de melk in een steelpannetje aan de kook en roer dat door de soep.
Bak het brood in de boter goudbruin, leg ze in een ovenvaste soepterrine midden in de voorverwarmde oven (250 graden of gasovenstand 6-7) en laat op de soep in 5 minuten een bruin korstje komen.
Heet serveren.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Soepen, Vegetarisch en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s