Recept: Chinese kool met gember

“Recept”

Chinese kool met gember

Categorie: Hoofdgerecht
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: ca. 15 minuten
Chinese kool met gember

Ingrediënten:

  • 1 (rode)ui
  • 700 gram Chinese kool
  • 2 bolletjes gember op siroop
  • 1 eetlepel olie
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 2 eetlepels ketjap manis

Bereidingswijze:

Maak de groente schoon. Snijd de ui in snippers en de kool in repen.  Snijd de gember fijn. Fruit de ui in de olie glazig. Roerbak de Chinese kool enkele minuten mee. Voeg de gember, de gembersiroop en de sojasaus toe en warm het geheel goed door.

Serveertips:

Lekker met geroerbakte reepjes bief en zilvervliesrijst.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s