Recept: Bloemkool met mosterdsaus

“Recept”

Bloemkool met mosterdsaus

Categorie: Bijgerecht, Groente
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: ca. 15 minuten
Bloemkool met mosterdsaus

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in roosjes. Kook de bloemkoolroosjes in weinig water net gaar. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze klein. Fruit de ringetjes bosui in de olie zacht. Voeg de mosterd, de azijn en 2 eetlepels water toe. Giet de bloemkool af en meng de roosjes door het mengsel met de bosuitjes.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht, Groente en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s