Recept: Bleekselderijstamppot met salami

“Recept”

Bleekselderijstamppot met salami

Categorie: Hoofdgerecht, Stamppotten
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 20-30 minuten
Bleekselderijstamppot met salami

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Schil en was de aardappelen en kook in water met een beetje zout in 20-25 gaar. Was de bleekselderij en snij ze in smalle reepjes en kook ze 5 minuten mee met de aardappelen. Maak in tussen de ui en paprika schoon en snij ze in halve ringen. Doe 2 el olijfolie in een wok op braadpan en fruit de ui en paprika glazig. Voeg dan de salami er aan toe, en bak deze even mee ±5 minuten. Giet de aardappelen en bleekselderij af. En stamp de door elkaar voeg een klontje boter, warme melk en peper toe. Maak hier een smeuïge stamppot van, voeg als laatst het ui-salamimengsel er aan toe. Roer alles nog eens goed om.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: www Wat koken we vandaag (Marcel’s receptenboek)

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Stamppot en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s