Recept: Broccolitaart met peer en amandel

“Recept”

Broccolitaart met peer en amandel

Categorie: Hoofdgerecht, Ovengerecht
Aantal personen: 4 Bereidingstijd: ca. 30-60 minuten
Broccolitaart met peer en amandel

Ingrediënten:

  • 6 lapjes diepvriesbladerdeeg
  • 500 gram broccoli
  • 100 gram gepelde amandelen
  • 2 handperen
  • 3 eetlepels paneermeel
  • 4 eieren
  • peper en zout
  • 1,5 dl slagroom
  • 100 gram Old Amsterdam (plakken)

Voorbereiding:

Verwarm de over voor op 220 graden.

Bereidingswijze:

Laat het bladerdeeg ontdooien. Maak de broccoli schoon en verdeel deze in roosjes. Kook ze 2 minuten en giet ze af. Hak de amandelen grof.Schil de peren, haal de klokhuizen eruit en snijd de vruchten in dunne plakjes. Bekleed een ingevette taartvorm (doorsnee 24 cm) met het deeg. Bestrooi de deegbodem met paneermeel en verdeel de peer erover. Leg de broccoli en de noten op de peer. Klop de eieren los met peper, zout en slagroom. Schenk het ei-roommengsel over de taart en dek dit af met plakken kaas. Zet de taart 35-40 minuten in het midden van de oven.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Ovengerecht en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s