Recept: Roergebakken spruitjes met walnoten

“Recept”

Roergebakken spruitjes met walnoten

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 4
Roergebakken spruitjes met walnoten

Ingrediënten:

  • 1 el olijfolie
  • 30 gram walnoten
  • 1 kilo spruitjes ( gewassen, voorgekookt en gehalveerd)
  • 3 thl kerriepoeder
  • 2 rode uien (in reepjes)
  • Zout en versgemalen peper

Bereidingswijze:

Hak de walnoten grof.
Verhit de olie in een wok.
Roer de kerriepoeder door de olie.
Schep de spruitjes door de kerrie-olie en roerbak ze 3 minuten.
Voeg de rode uien toe en roerbak nog 2 minuten.
Schep de walnoten door de spruiten en warm het gerecht al omscheppend nog even door.
Voeg zout en versgemalen peper naar smaak toe.

Serveertips:

Lekker bij aardappelpuree.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s