Recept: Pisto mancheno gestoofde courgette met ui en paprika

“Recept”

Pisto mancheno gestoofde courgette met ui en paprika

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: ca. 50 minuten
Pisto mancheno gestoofde courgette met ui en paprika

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Pel en snipper de ui. Was de courgette en snij hem in blokjes. Maak de paprika schoon en snij deze in stukjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en voeg de ui, courgette en paprika toe. Voeg de Provençaalse kruiden en zout en peper naar smaak toe. Smoor de groenten in een gesloten pan in ca. 10 – 15 minuten zachtjes gaar. Kerf de onderkant van de tomaten met een mesje in. Dompel de tomaten even onder in kokend water en ontvel ze. Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes. Pureer het vruchtvlees in de keukenmachine of met een staafmixer. Roer de tomatenpuree door de groenten en sudder de groenten nog ca. 3 minuten. Voeg de slagroom toe en warm het gerecht al roerende nog even door.

Serveertips:

Lekker met pasta of gekookte aardappelen.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: groentenenfruit.nl

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s