Recept: Sperziebonen met een Italiaans tintje

“Recept”

Sperziebonen met een Italiaans tintje

Categorie: Bijgerecht, Ovengerecht, Groente
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 30 minuten
Sperziebonen met een Italiaans tintje

Ingrediënten:

Voorbereiding:

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Bereidingswijze:

Haal de sperziebonen af, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout in 15 minuten beetgaar. Giet de bonen af in een vergiet en laat ze uitlekken. Vet een ovenschaal in en schep hier de bonen in. Leg de inhoud van het blik tomaten (ook het sap) op de bonen. Bestrooi het met peper, zout, een snufje basilicum en geraspte kaas. Leg hier en daar een klontje boter. Laat de schotel in 10 minuten een goudgeel kleurtje krijgen in de voorverwarmde oven.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Wat koken we vandaag (Marcel’s receptenboek)

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht, Groente, Ovengerecht en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s