Recept: Gemengde groenten uit de wok

“Recept”

Gemengde groenten uit de wok

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 25 minuten
Gemengde groenten uit de wok

Ingrediënten:

Voorbereiding:

Snijd het vlees in reepjes en bestrooi met wat peper en zout. Maak de sperziebonen schoon en breek ze doormidden. Dop de doperwten. Maak het knoflook schoon. Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in kleine roosjes.
Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Maak de ui schoon en snijd ze in halve ringen. Maak de paprika schoon en snijd ze in reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.

Bereidingswijze:

Verhit de olie in een wok en bak hierin het vlees rondom bruin. Doe dan de uien, paprika en pers de teentjes knoflook uit en voeg het kerriepoeder erbij en roerbak dit een paar minuten mee. Voeg dan de sperziebonen, doperwten en de bloemkool toe en roerbak deze ook eventjes mee. Doe dan de tomaten en champignons erbij en giet de bouillon erbij. Laat dit alles 10 tot 15 minuten zachtjes sudderen tot de groenten beetgaar zijn.

Serveertips:

Lekker met rijst en een frisse salade.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Wat koken we vandaag (Marcel’s receptenboek)

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s