Recept: Pasta met paddenstoelen (#2)

“Recept”

Pasta met paddenstoelen (#2)

Categorie: Hoofdgerecht, Pasta, Vegetarisch
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 25 minuten
Pasta met paddenstoelen (#2)

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Pel en snipper de ui. Maak de champignons, oesterzwammen en shiitake voorzichtig schoon met een zacht borsteltje of doekje en snijd de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan of wok en fruit de ui enkele minuten. Voeg dan de paddenstoelen, tomaten en uitgeperst knoflook toe en bak alles zachtjes gedurende 5 minuten. Breng het paddenstoelenmengsel op smaak met zout en peper. Laat het mengsel nog ca. 10 minuten op laag vuur staan totdat het vocht is verdampt. Af en toe roeren. Kook intussen de pasta in ruim water met zout gaar (ca. 11 minuten). Laat de pasta uitlekken. Schep de paddenstoelensaus en de basilicum door de pasta. Serveer direct en geef er geraspte Parmezaanse kaas bij.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Wat koken we vandaag (Marcel’s receptenboek)  

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Pasta, Vegetarisch en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s