Recept: Gegratineerde venkel (#2)

“Recept”

Gegratineerde venkel (#2)

Categorie: Hoofdgerecht, Ovengerecht, Vegetarisch
Aantal personen: 4
Gegratineerde venkel (#2)

Ingrediënten:

  • 3 venkelknollen
  • zout
  • 50 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
  • 1 el boter
  • versgemalen peper
  • 1 dl slagroom
  • 1 dl droge witte wijn

Bereidingswijze:

Venkelknollen schoonmaken, wassen en elk in vieren snijden. Venkelgroen apart houden. Venkel in ruim water met zout ca. 4 minuten koken. Intussen oven voorverwarmen op 200 graden. Venkel goed laten uitlekken. Lage ovenschaal invetten met boter. Venkel erin leggen en peper erboven malen. Slagroom en wijn door elkaar mengen en over venkel gieten. Kaas erover strooien. Venkel in midden van oven schuiven en in ca. 20 minuten goudbruin bakken. Uit oven nemen en bestrooien met venkelgroen.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Ovengerecht, Vegetarisch en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s