Recept: Gestoofde meiraap met appels

“Recept”

Gestoofde meiraap met appels

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 30 minuten
Gestoofde meiraap met appels

Ingrediënten:

  • 1 kilo zoete stoofappels
  • 6 meiraapjes van dezelfde maat als de appels
  • 10 gram boter
  • 2 dl witte wijn
  • 4 el honing
  • 1 dl water
  • Zout

Bereidingswijze:

Appels en meiraapjes schillen en in blokjes snijden (blokjes van ± 2 cm niet kleiner). Beiden stoven in 1 dl water, wijn, honing, boter en zout naar smaak. Laat het geheel in circa 20-30 minuten gaar stoven, op een zo laag mogelijke hittebron.

Serveertips:

Lekker met aardappelen en een rook- of braadworst.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Onbekend  

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s