Recept: Pasta met pastinaak en wortel

“Recept”

Pasta met pastinaak en wortel

Categorie: Hoofdgerecht, Pastagerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 25 minuten
Pasta met pastinaak en wortel

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Schil en was de pastinaken en wortel en snijd ze in kleine blokjes. Pel de uien en knoflookteentjes en hak ze fijn. Kook de spirelli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit de boter in en pan en bak hierin de spekreepjes uit. Voeg de uien en knoflook er bij en fruit deze glazig. Schep er dan de pastinaak, wortel en rozemarijn erdoor en bak dit 5 minuten mee. Draai de hittebron wat lager en, giet er dan een scheutje water bij, leg een deksel op de pan en laat alles ongeveer 5 tot 8 minuten zachtjes stoven tot de pastinaak en wortel gaar zijn. Roer dan de tomatenketchup en koffieroom er door. Laat de spirelli uitlekken in een vergiet en schep deze dan door het spek-pastinaakmengsel. Breng het pastagerecht op smaak met peper en zout.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Wat koken we vandaag (Marcel’s receptenboek)

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Pasta en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s