Recept: Andijvie: Hoe maak je die klaar!!!

“Recept”

Andijvie: Hoe maak je die klaar!!!

Categorie: Bijgerecht, Groente, Hoe maak je die klaar!!!
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: ca. 20 minuten
Andijvie Hoe maak je die klaar!!!

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Verwijder de lelijke bladeren en snij de andijvie met een scherp mes in repen van 1-2 cm. Was de groente goed, er kan veel zand in zitten. En laat de andijvie uitlekken in een vergiet. Kook de groente in een pan met een beetje water en een snufje zout in 10-13 minuten beetgaar. Laat de andijvie goed uitlekken in een vergiet. Breng de groente op smaak met een beetje nootmuskaat.

Serveertips:

  1. Kook eerst het water voor je de andijvie in de pan doet. Dat is: Tegen het veloren gaan van vitamines.

Nog meer tips:

Voor meer weetjes over “Andijvie
Zie ook andere recepten met “Andijvie

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Wat koken we vandaag (Marcel’s receptenboek)

Advertenties

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht, Groente, Hoe maak je die klaar!!! en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s