Recept: Mihoensoep met oesterzwammen

“Recept”

Mihoensoep met oesterzwammen

Categorie: Voorgerecht, Soepen
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 20 minuten
Geen recept afbeelding beschikbaar

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Verwarm de kippenbouillon. Borstel of veeg de oesterzwammen schoon en snijd ze in repen. Voeg ze met de mihoen en bosui bij de soep en kook zachtjes 3 minuten. Serveer de soep met een plakje limoen en bestrooi met koriander.

Variatietips:

  • Meng eens 2 eetlepels sojasaus of oestersaus door de soep.
  • Voeg 100 gram Hollandse garnalen toe.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Boodschappen (nummer 1 - januari 2012) Boodschappen (nummer 1 – januari 2012)

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Soepen, Voorgerecht en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s