Recept: Tomatentaart met chorizo

“Recept”

Tomatentaart met chorizo

Categorie: Bijgerecht, HoofdgerechtOvengerecht
Aantal personen: 4
Geen recept afbeelding beschikbaar

Ingrediënten:

  • 2 uien
  • 8 tomaten
  • Peterselie
  • 250 gram chorizo
  • Half pakje deeg voor hartige taart, diepvries
  • 4 eieren
  • 125 ml slagroom of mascarpone
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Bereidingswijze:

Verwarm de over op 200 graden.
Bak de chorizo in een koekenpan en laat de ui 5 minuten mee bakken.
Leg de plakjes deeg op een met bloem bestoven werkvlak en rol dit tot 1 grote lap deeg.
Leg deze in een ingevette taartvorm.
Klop de eieren met de slagroom, zout en peper.
Roer het chorizomengsel er door samen met de peterselie en giet in de taartvorm.
Leg de tomaten met het snijvlak naar boven in het mengsel.
Druppel er wat olijfolie en zout en peper over. 35 minuten in de oven.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Tijdschrift

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht, Hoofdgerecht, Ovengerecht en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s