Recept: Sperziebonen met tomaat en bacon

“Recept”

Sperziebonen met tomaat en bacon

Categorie: Bijgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: ca. 10-20 minuten
Sperziebonen met tomaat en bacon

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Was en punt de sperziebonen en breek ze doormidden. Smelt de boter in een ruime pan en bak de bacon zachtjes uit. Voeg de sperziebonen en de bouillon toe en stoof de bonen net gaar. Schep de tomaat erdoor en warm ze kort mee. Breng de groente op smaak met peper en zout.

Serveertips:

Lekker met een karbonaadje en gebakken aardappelen.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron: Wat koken we vandaag (Marcel’s receptenboek)

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Bijgerecht en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s