Recept: Gevulde paprika’s in tomatensaus

“Recept”

Gevulde paprika’s in tomatensaus

Categorie: Hoofdgerecht, Ovengerecht
Aantal personen: 2
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Eén ui pellen en snipperen.
Wortel en knolselderij in blokjes snijden 2 tl olijfolie in een braadpan verhitten en de ui 2 minuten fruiten.
Wortel en knolselderij toevoegen.
Knoflook erboven uitpersen.
Paprikapoeder toevoegen.
De groenten 4 minuten fruiten.
Afblussen met de wijn.
Gezeefde tomaten, laurierblad, oregano en een snufje kaneel toevoegen.
Deksel op de pan doen en de saus 20 minuten zachtjes laten koken.
Intussen andere ui pellen en snipperen.
Augurken fijnhakken.
Gehakt aanmaken met djinten, zout en versgemalen peper.
Ui en augurk erdoor mengen.
Paprika’s wassen en het kapje eraf snijden (het groene steeltje eraan laten).
De zaadlijsten verwijderen.
Paprika’s vullen met het gehaktmengsel en het kapje erop zetten.
Oven verwarmen op 200 graden (stand 4).
Ovenschaal invetten met een beetje boter.
Tomatensaus in ovenschaal gieten en paprika’s erin zetten.
Dek de schaal af met een deksel of met aluminiumfolie.
Bak de paprika’s in de oven in ca. 45 minuten gaar.
Lekker met rijst en een groente salade.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Ovengerecht en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s