Recept: Gevulde flensjes met guave en frambozen in sinaasappelsaus

“Recept”

Gevulde flensjes met guave en frambozen in sinaasappelsaus

Categorie: Nagerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 1 dl sinaasappelsap
  • Sap van 1 limoen
  • 40 gram suiker
  • 2 guaves
  • 20 gram boter
  • 2el poedersuiker
  • 100 gram frambozen
  • 4 flensjes

Bereidingswijze:

Sinaasappelsap, limoensap en suiker in een pan aan de kook brengen en tot de helft in laten koken.
Guaves schillen en in plakken van een ½ cm dikte snijden.
In een grote koekenpan de boter smelten en de guaveplakken erin leggen.
Bestrooi de plakken met poedersuiker.
Ongeveer 3 minuten zachtjes bakken.
De frambozen en de sinaasappelsaus toevoegen.
Voorzichtig omscheppen en van het vuur nemen.
De flensjes op 4 bordjes leggen.
Op de helft van iedere flensje een schepje van de vulling leggen en de flensjes dichtklappen.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Nagerecht en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s