Recept: Kerrie-cashewnotenragout

“Recept”

Kerrie-cashewnotenragout

Categorie: Hoofdgerecht, Vegetarisch
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 40 gram boter
  • 2 uien
  • 1 el kerriepoeder
  • 6 stengels bleekselderij
  • 40 gram bloem
  • 6 dl bouillon
  • 4 el blanke rozijnen
  • 200 gram cashewnoten
  • ketjap manis

Bereidingswijze:

Pel en snipper de uien.
Was de bleekselderij en snij ze in stukjes.
Verhit de boter in een braadpan en fruit de ui met kerriepoeder.
Bak de bleekselderij 5 minuten mee.
Roer de bloem erdoor en voeg al roerend scheutje voor scheutje de bouillon toe.
Blijf roeren tot een gebonden saus ontstaat.
Roer de rozijnen en de cashewnoten erdoor.
Maak de ragout op smaak af met een scheutje ketjap manis.

Serveertips:

Lekker met rijst en een komkommersalade.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Vegetarisch en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s