Recept: Knolselderij met tomatensaus

“Recept”

Knolselderij met tomatensaus

Categorie: Hoofdgerecht, Vegetarisch
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 1 knolselderij
  • ½ rode paprika
  • 1 ui
  • 1 kleine prei
  • 1 teentje knoflook
  • klontje boter of margarine
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 2.5 dl gepureerde tomaten
  • eventueel geraspte kaas

Bereidingswijze:

Maak de knolselderij schoon en snij hem in blokjes.
kook de groente in weinig water met een snufje zout in ongeveer 20 min. gaar.
snij ondertussen de paprika in dunne reepjes en de prei in dunne ringen.
Pel en snipper de ui.
Verhit de boter in een pan en fruit de ui samen met het uitgeperste teentje knoflook.
Voeg de paprika, prei en Italiaanse kruiden toe en bak deze ongeveer 5 min. mee.
Doe de gepureerde tomaten erbij en warm de saus goed door.
Giet de knolselderij af en doe deze in een schaal.
Schenk de tomatensaus erover.
Strooi er eventueel geraspte kaas over.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hoofdgerecht, Vegetarisch en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s