Recept: Gevulde Bleekselderij met pittige paté

“Recept”

Gevulde Bleekselderij met pittige paté

Categorie: Borrelhapjes
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 50 gram roomboter
  • 100 gram paté
  • 1 fijngehakte ui
  • 5 el hot ketchup
  • worchestershiresauce
  • tuinkers
  • stengels bleekselderij

Bereidingswijze:

Mix de boter en paté tot een romige massa. Mix ui en hotketchup erdoor. Voeg naar smaak enkele druppels worchestershiresauce toe. Laat de massa 1 uur in de koelkast opstijven. Maak intussen bleekselderijstengels schoon en snij ze in reepjes van 3-4 cm. Doe de paté in een spuitzak en vul de reepjes met paté. Garneer de hapjes met een paar sprietjes tuinkers.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Hapjes en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s