Recept: Waterkersboter

“Recept”

Waterkersboter

Categorie: Smeersels
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 4 el zeer fijngehakte waterkers
  • 200 gram zachte boter
  • 1 thl mosterd
  • zout en peper

Bereidingswijze:

Roer door de zachte boter de fijngehakte waterkers, mosterd, peper en zout. Laat de boter in de koelkast opstijven en serveer hem bij vlees, vis of toost.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Smeersels en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s