Recept: Verse vijgen met frambozencrème

“Recept”

Verse vijgen met frambozencrème

Categorie: Nagerecht
Aantal personen: 4
www.watkokenwevandaag.wordpress.com

Ingrediënten:

  • 8 verse vijgen
  • ½ liter slagroom
  • 200 gram frambozen
  • 100 gram witte basterdsuiker
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 4 takjes verse munt

Bereidingswijze:

Haal voorzichtig de schil van de vijgen en snijd de vruchten in de lengte doormidden.
Verdeel ze over 4 dessertbordjes.
In een kom de slagroom stijfkloppen.
Tot gebruik in de koelkast zetten.
Frambozen pureren met een staafmixer en vermengen met de basterd- en vanillesuiker.
Spatel de frambozenpuree door de slagroom.
Schep of spuit met behulp van een spuitzak de frambozencrème op de halve vijgen.
Garneer het dessert met een takje munt.

En klaar is Kees
Eet smakelijk

Bron:

Over Marcel

Wat koken we vandaag. Dat is de vraag !!!
Dit bericht werd geplaatst in Nagerecht en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s